Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي گفت: با اجراي طرح خروج و مراجعت اتباع افغانستاني، 186 هزار تن از افغان هاي مقيم خراسان رضوي، از فردا مي توانند به کشور خود رفته و مجدد به ايران بازگردند.

به گزارش ايرنا محمد عجمي، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اتباع کشور افغانستان ساليان سال منتظر اجراي اين طرح بودند و از فردا مرحله اجرايي و عملياتي آن در دفاتر خدمات اتباع خارجي آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: برخي از اتباع کشور افغانستان 30 تا 35 سال است که با کارت آمايش در ايران زندگي مي کنند و تا کنون امکان خروج و مراجعت آنها وجود نداشته و اکنون با اين امکان مي توانند به ديدن اقوام خود در افغانستان رفته و امور اداري و تجاري خود را سروسامان بدهند.
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي گفت: 150 هزار نفر از اتباع افغانستان در خراسان رضوي سکونت دارند که داراي کارت آمايش بوده و مشمول دريافت کارت آمايش مرحله 13 هستند.
عجمي افزود: به غير از اين تعداد، 36 هزار نفر ديگر هم در خراسان رضوي ساکنند که داراي پاسپورت با رواديد 6 ماهه هستند که ما اصطلاحا به آن رواديد خانواري مي گوييم و اعتبار آن تا 31 شهريور 1397 است پس در مجموع 186 هزار نفر از اتباع کشور افغانستان مشمول اين طرح مي شوند.
وي ادامه داد: دوغارون، مرز خروجي افغانستاني هاي مشمول اين طرح است و طبيعتا بهترين گذرگاه براي خروج اتباعي است که در استان خراسان رضوي و استان هاي همجوار سکونت دارند.
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي گفت: اين امکان در مرز ميلک سيستان و بلوچستان نيز فراهم شده و به اعتقاد من امکان خروج از مرز هوايي هم با استفاده از اين طرح وجود دارد.
عجمي افزود: براي اتباع افغانستان که داراي کارت آمايش و گذرنامه با رواديد خانواري بودند، تاکنون امکان خروج و مراجعت فراهم نبود اما بر اساس ابلاغ اداره کل اتباع وزارت کشور، اين افراد از اين پس مي توانند به دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجي در شهر مشهد مراجعه کرده و نسبت به انجام مراحل اداري خروج و مراجعت خود اقدام کنند.
وي اظهار کرد: پس از اقدام اداري، در پاسپورت اتباع متقاضي، سه ماه اقامت به اضافه يک ماه اجازه خروج و مراجعت به افغانستان داده خواهد شد و آنان مي توانند با دريافت اقامت سه ماهه در ايران به مدت يک ماه هم در کشور افغانستان به سر ببرند اما قبل از پايان يک ماه بايد به ايران بازگردند.
وي ادامه داد: اگر اتباع يادشده به اين شيوه از ايران خارج شده و طي مدت يک ماه کارش تمام نشد يا امکان بازگشت به ايران نداشت، خروجش اعتبار دارد اما امکان مراجعت ندارد و بايد به يکي از سرکنسولگري هاي ايران در افغانستان مراجعه کرده و اجازه ورود يا رواديد ورود به ايران را دريافت کند.
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي گفت: چه کساني که در موعد يک ماهه به ايران بازگردند و چه کساني که بعد از يک ماه بازگردند مجددا بايد به دفاتر کفالت مراجعه کرده و پاسپورت خود را در اختيار دفتر قرار دهند.
عجمي افزود: اين دفاتر، پاسپورت آنها را به پليس مهاجرت مي دهند تا اقامت سه ماهه آنان را ابطال کرده و ويزاي 6 ماهه قبلي را، که تا 31 شهريور اعتبار دارد و قابل تمديد است، به آنان بازگرداند.
وي گفت: اگر دارندگان کارت آمايش کساني باشند که تا کنون پاسپورت يا گذرنامه دولت افغانستان را دريافت نکرده اند، بايد پس از مراجعه به کنسولگري و دريافت پاسپورت، به دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجي مراجعه کنند که در اين مرحله پاسپورت آنها توسط دفاتر کفالت به پليس مهاجرت داده مي شود و در پاسپورت آنها يک اقامت سه ماهه با اجازه خروج مراجعت يک ماهه قيد مي شود.
عجمي افزود: اين دسته از اتباع افغان نيز از لحظه خروج از ايران به مدت يک ماه اجازه حضور و اقامت در افغانستان را دارند و اگر خواستند بيش از يک ماه بمانند، آن مراجعت اعتبار خود را از دست مي دهد و بايد دوباره از نمايندگي هاي ايران در افغانستان ويزا دريافت کرده و با ويزا وارد ايران شوند.
وي ادامه داد: اين افراد پس از بازگشت به ايران بايد به دفاتر کفالت مراجعه و پاسپورت خود را تحويل دهند که در اين صورت، دفتر پاسپورت آنها را به پليس مهاجرت مي دهد تا اقامت سه ماهه را باطل کرده و کارت آمايش را که به صورت امانت در دفاتر کفالت نگهداري مي شد، به آنها بازگرداند.
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري خراسان رضوي گفت: عمده اتباع افغان تمايلي به ابطال کارت آمايش خود ندارند و گمان مي کنند با سفر به افغانستان، کارت آمايششان باطل مي شود در حالي که چنين نيست و مجدد به آنان بازگردانده مي شود و پاسپورت آنها در داخل پرونده شان گذاشته خواهد شد.
عجمي افزود: تمامي اعضاي يک خانواده افغانستاني که مشخصات آنان در پاسپورت باشد يا پاسپورت انفرادي داشته باشند مي توانند از طرح امکان خروج و مراجعت استفاده کنند.
وي ادامه داد: فعلا اجازه خروج و مراجعت اتباع افغانستاني براي يک بار در سال اجرا مي شود، اما ممکن است در آينده تصميم هاي ديگري در اين خصوص گرفته شود.
1922/5132
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۷۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان‌ قراردادهای صادراتی به ارزش ۴۴ میلیون دلار با بازرگانان افغانستان امضا کرده است.

این توافق در سفر سه روزه هیأتی از بازگانان افغانستان به تاشکند به‌دست آمده است.

تاشکند و طالبان در حال برنامه‌ریزی برای تشکیل یک شورای تجارت ازبکستان-افغانستان هستند که ۱۸ شرکت افغانستانی‌ را در میان اعضای خود خواهد داشت.

واردکنندگان افغانستان درخواست‌شان بیش‌تر به محصولات کشاروزی، موادغذایی پروسس شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

گفتنی است که پس از تسلط گروه طالبان بر افغانستان، ازبکستان‌ از جمله کشورهایی بوده که با این گروه روابط نزدیک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • استقبال از تیم فوتسال افغانستان + فیلم
  • تجار افغانستانی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی + فیلم
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • توزیع بیش از ۱۹ هزار پاسپورت در نیمروز
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد